Was it just me?

Suggestions & Help using the Kodiaq Forum
Budgie
Posts: 60
Joined: Thu Oct 19, 2017 9:18 am

Re: Was it just me?

Post by Budgie » Thu Oct 26, 2017 9:14 am

Does anyone else have the issue where the site doesnt keep you logged in? I log in then I have to login again later in the day. Shouldn’t it stay logged in? Using safari iOS 11
Ordered 14th of October. Built 10th of November. Picked up 25th of January

Technology and luxury pack with tow bar. Moon white

Melbourne, Australia


SoftSand
Posts: 34
Joined: Mon Sep 25, 2017 5:06 am
Location: Australia

Re: Was it just me?

Post by SoftSand » Thu Oct 26, 2017 10:23 am

Yeah, same here. There’s more than one site I frequently visit with the same issue...
MY18 Kodiak 132TSI DSG 7 seater Tech/Luxury - Candy White/Black Ventilated Leather with almost every option and gadget, even the sleep package but no sunroof… (Delivered Jan 2018)


Budgie
Posts: 60
Joined: Thu Oct 19, 2017 9:18 am

Re: Was it just me?

Post by Budgie » Sun Oct 29, 2017 8:55 am

It’s very annoying. Can this be fixed admin?
Ordered 14th of October. Built 10th of November. Picked up 25th of January

Technology and luxury pack with tow bar. Moon white

Melbourne, Australia


Budgie
Posts: 60
Joined: Thu Oct 19, 2017 9:18 am

Re: Was it just me?

Post by Budgie » Thu Nov 02, 2017 8:19 am

Admin?
Ordered 14th of October. Built 10th of November. Picked up 25th of January

Technology and luxury pack with tow bar. Moon white

Melbourne, Australia


Rob
Site Admin
Posts: 170
Joined: Mon Mar 31, 2014 2:38 pm

Re: Was it just me?

Post by Rob » Fri Nov 03, 2017 11:34 am

I don't think there is anything I can do to fix it. It's all cookie based so I would suspect Safari on IOS11 is blocking them.

Take a look at this: https://betanews.com/2017/09/20/ios-11- ... d-cookies/


Budgie
Posts: 60
Joined: Thu Oct 19, 2017 9:18 am

Re: Was it just me?

Post by Budgie » Wed Nov 22, 2017 8:37 am

It doesn’t happen to any other forum I’m a member of only this one which I access from my phone.
Ordered 14th of October. Built 10th of November. Picked up 25th of January

Technology and luxury pack with tow bar. Moon white

Melbourne, Australia


Rob
Site Admin
Posts: 170
Joined: Mon Mar 31, 2014 2:38 pm

Re: Was it just me?

Post by Rob » Wed Nov 22, 2017 9:05 am

It’s a safari issue, the article above shows you how to change your settings or try Chrome.


Budgie
Posts: 60
Joined: Thu Oct 19, 2017 9:18 am

Re: Was it just me?

Post by Budgie » Wed Nov 22, 2017 9:52 am

Have disabled the feature. Let’s see how it goes

Thanks.
Ordered 14th of October. Built 10th of November. Picked up 25th of January

Technology and luxury pack with tow bar. Moon white

Melbourne, Australia


Budgie
Posts: 60
Joined: Thu Oct 19, 2017 9:18 am

Re: Was it just me?

Post by Budgie » Thu Nov 23, 2017 9:40 am

Issue still occurring with that feature disabled
Ordered 14th of October. Built 10th of November. Picked up 25th of January

Technology and luxury pack with tow bar. Moon white

Melbourne, Australia


Budgie
Posts: 60
Joined: Thu Oct 19, 2017 9:18 am

Re: Was it just me?

Post by Budgie » Sat Mar 03, 2018 12:08 pm

Rob wrote:
Wed Nov 22, 2017 9:05 am
It’s a safari issue, the article above shows you how to change your settings or try Chrome.
Any other fix for this yet? I’m surprised other people don’t have the same issue of logging into the website daily
Ordered 14th of October. Built 10th of November. Picked up 25th of January

Technology and luxury pack with tow bar. Moon white

Melbourne, Australia


Post Reply

Return to “Website Issues”